haccp

Ochrana vašich surovin a výrobků před škůdci

HACCP je systém prevence, který chrání potraviny před kontaminací – od surovin až po hotový výrobek. Zaměřuje se na rizikové body v potravinářských provozech a pomáhá zabránit přístupu škůdců k potravinám.

Součástí našeho servisu je nejen odborná ochrana před škůdci, ale i pravidelná deratizace, aby váš provoz splňoval všechny hygienické normy HACCP.

Veškerá dokumentace je vedena v deratizační složce vaší firmy a je vždy připravena k auditu nebo kontrolám od institucí, jako jsou Státní veterinární správa, Hygienická stanice nebo SZPI.

CO OBNÁŠÍ HACCP?

  • Zavedení systému HACCP
  • Interní audity HACCP
  • Školení HACCP a hygienichých standardů
  • Správa a údržba HACCP
  • Provozní a sanitační řády
  • Příprava na certifikaci HACCP a IFS

CO PRO VÁS PŘESNĚ UDĚLÁME?

  • Plán deratizačních prací s návrhy preventivních opatření
  • Vytvoření deratizačních schémat s vyznačením kontrolních a aplikačních bodů
  • Monitoring a evidence výskytu škůdců, včetně grafického zpracování dat a trendů
  • Pravidelné zprávy o kontrolách deratizace a výroční hodnocení deratizačních činností
  • Protokoly o provedených deratizačních opatřeních, včetně archivace a sledování
  • Aktualizace legislativních dokumentů, jako jsou bezpečnostní listy, certifikáty, pojištění a další nezbytné doklady

Nevíte si rady a potřebujete pomoc?